My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

KALAHARI

LifestylePosted by Kelly Tue, May 16, 2017 22:22:30
Hei Ihanat!

Ajatellin tulla jakaa teille tätä mun hyvää fiilistä!

Siitä onki aikaa kun viimeksi olen kirjoitannut blogia,mut nyt aion skarpata tämän suhteen ja kirjoitella enemmän.Se mistä nyt haluan kertoa on kun kävin viikko sitten syvähieronassa Turun Izumissa, ja rakastin sitä niin todella paljon! Siitä tuli mulle hyvin rento ja kevyt fiilis kun lähdin sieltä.

Seuraava päivänä ajatellin että mun on pakko saada niitä tuotteita joista nautin hoidossa, ja kävin sitten KALAHAR:in maahantuonti varastossa missa vastassa olivat Sini ja Heli jotka vastaavat näistä tuotteista.Sieltä sain sitten mukaan kaikkea ihanaa mitä tulee ihon ja varatalohoitoon, ja muutamia kauniin sävysiä huulipunia.Nama tuotteet ovat super!


Voin siis suositella kaikille ketkä pitävät luksus-tuotteista ja osaavat arvostaa niiden laatua.

Helsingissä Living Day Spa:sta saat Kalaharin hoitoja sekä kasvo ja vartalovoiteita.Suosittelen!Käyttäkää koodi "KELLY" osoitteessa WWW.Kalahari.Fi ja saat 10% alennusta kaikkista KALAHARI tilauksista!


Xo
-K-
  • Comments(0)//blog.mynameiskelly.fi/#post14

Ihana olla kotona

LifestylePosted by Kelly Tue, November 22, 2016 21:03:25
Vihdoin ja viimein kotona,ihana olla omassa kodissa!Oli todella ikävää tätä paikkaa! Viikonloppuna pääsin myös viihteelle.Saavuin päivällä ja olin todella väsynyt kun saavuin kotiin, Otin pienet päikkärit ja soitin muutama puhelua sitten Rupesin valmistautua .. matkalaukku on vielä kiinni joten päätin katsastaa vaatteet rekkiäni ja löysin aivan upea jumpsuitin jonka ostin keväällä Susanna Penttilän liikkkestä Ferreristä ja se maksoi noin 79e.Rakastan suskin liikettä sieltä löytää aina jotain päälle pantavaa!Suosittelen käymään siellä varsinkin pikkujoulu aikana.Mulla kerää yleensä laittautuu noin 1 tunti ja yleensä siihen saattaa mennä jopa pitempäänkin,tällä kerta ei ollut kauheesti aikaa kun olin jo myöhässä sinkkujulkaisusta mikä sijaitsi Davistossa eli Espoossa.

Meillä oli siellä omaa kabinetti mistä löyty myöskin saunatila! Kabinetti oli täynnä kaikkea herkkuja jotka tällä kertaa oli todella erikoista :) Pöytä täytyi mäkkarin juustohampareista ja suklapatukoista!!! Oli myöskin Jeijjo &Nupin 30v bileet siellä eli herkkut riitti! (Onnea viel pojat)

Meininki oli aivan mieletön!Bileet oli täynnä huikeita ihmisistä ja oli ihana nähdä tuttujakin paikalla! Ilta jatkui keskustaan minne sitten lähdettiin tyttö kaverini kanssa käymään Namussa ja siellä näin myös paljon tuttuja kaunottaria.Olin niin väsynyt et päätin sitten lähteä lopussa kotiin.Sunnuntai aamu olikin rauhallinen ja yritin vähän tyhjentää matkalaukkua mutta sitten pitikin lähteä syömään ystävien kanssa.Ilta sujui pikkusiskoni kanssa,oli niin siistiä katsoa vanhoja leffoja ja viettää yhteistästä aikaa .-KK-


  • Comments(0)//blog.mynameiskelly.fi/#post3