My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

Stop.

My lifePosted by Kelly Fri, May 26, 2017 15:06:45

Miss Marttyyri?

Misseys. Se asia on tuotannut mun elämälle hyvää ja huonoa. Olen saanut tavata lukuisia ihmisiä, ja moni työmahdollisuus on tullut sitä kautta. Missi vuotena,ylpeästi edustin mun kotikaupunkia, Helsinkiä ja uskon että tein sen tyylillä.

Misseys ei tarkoita mulle VIPpiin pääsy, julkinen herutus tai mitään muuta mitä Cheyenne Järvinen edustaa. Olen aina yrittänyt edustaa itseni sillä tavalla että minun perheellä ei olisi ikinä mitään syytä häpeä mua. Mietin joka ikisen työtarjouksen jonka otan tarkasti, ja käyttäydyn sellaisella tavalla että minun äiti olisi aina ylpeä minusta.

Harvoin puhun julkisesti tällaisista asioista mutta en vaan pysty olemaan hiljaisena ja katsoa sivusta kun ihminen jatkuvasti leikkii uhria muiden kustannuksella.

Olen seurannut Cheyenne sekoillut Sosiaalisessa mediassa nyt pitkään ja tietysti ihmetellyt niitä mutta asia ei ole kuulunut minulle. Mutta siinä vaiheessa kun mun nimi liitetään julkiseen marttyyri tilitykseen, päätin et on aika sanoa STOP.

Tuntua että joka ikisen kohun jonka se tyttö tuo esille (ja kyllä sanon tyttö koska aikuinen nainen ei käyttäydy tolla tavalla) hän on ollut uhri. Toki ihmiset ovat julmia ja kiusaamista jne tapahtuu mutta jossain vaiheessa on pakko alkaa kellot soimaan jos olet JATKUVASTI se “uhri” ja miettiä että kuka oikeasti on se manipuloiva osapuoli.

Vuosien päästä kun mietit mitä sinulle on jäänyt käteen kaikesta. Huomaat, että olet polttanut siltasi takanasi. Oliko kaikki sen arvoista? Kaiken minkä olisit voinut tehdä tyylillä ja hyvin. Saada toimivia ihmissuhteita ja loistavia työkuvioita. Valitsit toisin. Toivon että jatkossa toimisit järkevämmin.

Peace & love.

-KK-  • Comments(36)//blog.mynameiskelly.fi/#post16

Sunday

My lifePosted by Kelly Wed, May 17, 2017 16:54:14

Moikka ihanat! Olen tällä hetkellä lomalla ja tulin Italiaan josta olen aina unelmoinut, toiveeni oli että joku päivä lentäisin tänne ja nyt se toteutui.


Heräsin aamulla niin väsyneenä ja kipeän oloisena.. Se varmasti johtui siitä kun olin ollut edellisenä päivänä viettämässä kaverin synttäreitä.. Vietin päivää myös perheeni kanssa (veli ja sisko) joille olin luvannut kokata jotain yhteistä perhe ateriaa ennen matkaani, ja niin teinkin.


Ilta sujui hyvin, siitä olikin aikaa kun näin veljeäni ja siskoani. Kuuntelimme pikkuveljen tulevan, nyt sunnuntaina ilmestyvän Ep:n biisejä. Olen niin ylpeä hänestä, hän kirjoittaa biisejä itse ja hän on todella lahjakas. Huomaan kuinka tärkeää musiikki on hänelle. Tiedän että hänestä tulee jotain suurta joku päivä! (Toki menestyminen myös vaatii kovasti töitä ja onnea!)


Illan vanhetessa menin Circukseen keikalle kun Suomeen tuli Jamaikalainen superstara Spice, mutta siellä päätin olla juomatta koska mulla oli seuraavana aamuna lento. Aamulla heräsin ja tunsin että olin tulossa sairaaksi, en nukkunut tarpeeks ja enkä ollut juonut tarpeeksi nestettä. Juon todella paljon ja eilen en tainnut juoda kauheesti ..ei hyvä juttu.


Olin pakannut melkein kaikki paitsi nesteet.. vihaan pakkaamista ! Vihaako joku muukin..? Toki pitäähän olla iloinen että pääsee matkustamaan johonkin lämpimään kun Suomen säätilat ovat olleet aika heikot.. mut tavaroiden valikoiminen ja pakkaaminen on jotenkin työlästä ja jättääkin sen pakkaaminen usein viime tippaan 😂😂 Olenko ainoa? 🤔😂


Söin aamiaista nopeesti ja laittauduin lähtöä lentokentälle varten kuntoon. Lentokentällä olin myöhästyä koneesta kun olin väärällä puolella terminaalia ja oli kauheesti ihmisiä, ja saavuin kentälle vain tunti aikasemmin ennen lentoa ..ei hyvä! Mutta pääsin hyvin koneeseen ja kohti Müncheniä. Münchenin lentokentällä oloni alkoi heikentyä ja jouduin hetkeksi nojaamaan seinää vasten kun oli niin huono olo..tunsin että taju lähtee ja pimenee. En tiedä mistä se johtui ..vai johtuiko se vaan siitä etten ollut nukkunut tarpeeks kun oli mennyt myöhään kuitenkin se edellisilta, ja sitten aamulla olin joutunut kiirehtiä kentällä jotta en missasi konetta?


Päätin että nyt on pakko saada ruokaa ja äkkiä muuten olen jossain ambulanssissa.. Siellä lentokentällä oli paljon ravintoloita ja löysin aivan upean mestan, mutta harmi kyllä en muista paikan nimeä. Halusin syödä jotain kevyttä ja tilasin sieltä katkarapua ja kasviksia nuudeleilla. Söin sitä siin ja join pullon vettä josta luulin et olo paranisi, mutta niin vaan ei käynyt. Sieltä mulla oli vielä jatkolento Italiaan ja päätin et nyt on pakko hakea jotain mikä voisi parantaa oloani. Ostin Aspirin-tabletin mikä liuotetaan veteen ja join sen. Meni hetki ja tuntui jo paremmalta mut siten olo paheni taas.


Nyt istun koneessa ja menossa Italiaan ja minulla on kuumeinen ja todella vilustunut olo vaikka mulla on ihan semi-lämpimät vaatteetkin päällä. Toivottavasti oloni paranee tästä vielä, nyt se vaan on päällimmäisenä tässä kirjoittaessa kun en tunne voivani hyvin.


KIVA KUN JAKSOIT LUKEA 🙌🏾 Aion kirjoitella matkan aikana blogiani, ja voitte myös seurata touhujani snäpistä ja Instasta. Ihanaa sunnuntaita

-K- x

  • Comments(0)//blog.mynameiskelly.fi/#post15

Maanantai:)

My lifePosted by Kelly Mon, February 13, 2017 20:48:16Heippa kaikki lukijat ja seuraajat. Siitä on taas tullut pitkä aika kun viimeksi kirjoitin, mutta nyt päätin tulla tähän koneen ääreelle laittaakseni ajatuksiani ylös ja kirjoittaakseni tänne :)

Mulle kuuluu hyvää, oon tehnyt kovasti keikkaa erillaisissa yksityistilaisuuksissa ja tehnyt myös yhteystyötä uusien kumppanien kanssa. Töitä pitää tehdä unelmien eteen ja onkin ollut kiireistä. Voin sanoa myöskin että on ollut vähän masentavaa kun on ollut asioita mitkä ovat menneet huonosti ja voimat ovat olleet lopussa, mutta silti ei saa koskaan luovuttaa! En ikinä luovuta.

Elämässä pitää aina tehdä paljon töitä unelmien eteen ja asettaa tavoitteita. Välillä kaikki ei mene niin kuin haluat, mutta on hyvää pitää sellainen positiivinen asenne aina päällä, ja lopulta kaikki on kuitenkin susta itsestäsi kiinni. Päätin tänävuonna ottaa positiivisen suunnan ja tähdätä aina ylöspäin.

Toki haluan kertoa myöskin mitä olen tehnyt :)

Olin Tallinnassa suorassa tv-haastattelussa puhumassa kaikesta mitä oli aiheutunut Miss HELSINKI-kisan voittajan selviämisen jälkeen, he halusivat kuulla mitä mieltä olin asioista ja Sephoralle tapahtuneesta. Se oli ensimmäinen kerta kun olin suorassa tv-lähetyksessä ja minua jännitti todella paljon, mutta haastattelu meni hyvin. Tapasin mukavia ihmisiä ja sain lisää kontakteja. Loppupäivä menikin sitten kierrellen vanhassa kaupungissa. Olen myös ollut paljon tekemisissä Sephoran kanssa ja auttanut häntä pääsemään eteenpäin, ja muutenkin ollaan suuniteltu yhteisiä projekteja. Kaikenlaisia tarjouksia satelee mutta kaikki eivät tunnu olevan yhtä vakavia ja siksi joutuukin katsomaan tarkkaan mihin suostun mukaan. En kyllä ymmärrä sellaisia jotka leikkivät ihmisillä ja lupailevat asioita jotka eivät sitten toteudukaan. Suomessa kuitenkin on tottunut sellaiseen että ihmiset tekevät niinkuin sanovat tekevänsä ja se aina vähän järkyttää kun huomaa etteivät kaikki toimi yhtä rehellisesti. Siksi kannattaa olla aina vähän varuillaan eikä langeta kaikkea kivaa ja hienoa maalaileviin puheisiin, voi joutua pettymään pahasti, joten parempi olla varovainen, etenkin kaikkien tyttöjen!


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
-KK- <3

  • Comments(0)//blog.mynameiskelly.fi/#post11

Torstai

My lifePosted by Kelly Fri, December 30, 2016 16:04:51

Uusi vuosi lähestyy ja tuntuu että 2016 meni aika nopeasti vaikka ei kyllä toisaalta mennyt. Tällä viikolla olen ollut salilla ja koittanut pysyä terveellisellä linjalla. Oon käynyt täällä Ruotsissa fitness 24h se on kyllä tähän menessä paras sali missä olen koskaan ollut.

Ajatus siitä että naisilla oma treenipaikka oli mulle uutta ja alussa oli ennakkoluuloja, enkä tiedä miksi, syynä oli varmaan kun en ole koskaan ollut naisten salilla. Se oli mielenkiintoista nähdä ekaa kertaa elämässäni kanssani salilla islaminuskoisia, olin vähän häkeltynyt ja jäin vaan tuijottaa hymyillen koska oli kiva nähdä että huivi ei ole esteenä.

Loppupäivä sujui vähän siivotessa ja illalla piti kokeilla libanonilaista ravintolaa.

Libanonilaisessa keittiössä hummus on pääosassa, mukana oli tietysti salaattia, ja 4 erilaista lihaa. Ruoka oli hyvää. Voin suositella käymään libanonilaisella aterialla.

Tässä vähän kuvia:)This week has passed surprisingly fast!

New Year approaches and I feel like 2016 went past by very fast although in some ways it did not.

This week I've been going to gym and trued to keep my diet healthy. I've visited here in Sweden a Fitness 24h gym and it's the best one I've been to yet.

The thought that women have their own training place was new to me and in the beginning I had preconceived notions but I do not know why, maybe because I've never been to ladies only gym. It was interesting to see first time in my life some Muslims and I was a bit flabbergasted and was just staring at them smiling because it was nice to see they didn't let their scarfs to be a distraction.

Rest of the day I spent cleaning the place up and in the evening I had to try a Lebanese restaurant. The Lebanese kitchen has hummus as its main piece and of course there was salad, and four different sorts of meat in the dish. It was good food and I can recommend a taste of Lebanese cuisine.

Here's some photos fof you :)
-KK-

  • Comments(0)//blog.mynameiskelly.fi/#post9

My Christmas

My lifePosted by Kelly Tue, December 27, 2016 22:29:58
Toivottavasti teillä kaikilla meni joulun pyhät hyvin läheisten kanssa ja saitte mieleisiä lahjoja rakkailtanne, mullakin meni joulu todella hyvin.

Tässä vähän kuvia muutamista päivistäsmileyI hope you all had a good Christmas festivities with your families and you received pleasing gifts from your loved ones. I had a really great Christmas as well.

Here's some picturessmiley


  • Comments(0)//blog.mynameiskelly.fi/#post8

Joulu Lähestyy...

My lifePosted by Kelly Thu, December 22, 2016 21:16:49
Joulunaika on mun lemppariaikaa kun se on täynnä rakkautta. Olen aina viettänyt joulua mun perheen kanssa pienestä asti ja minun mielestä joulua pitää viettää perheen kanssa. Se onkin surullista että jotkut eivät voi olla perheidensä kanssa kun on esim. orpolapsia, yksinäisiä, ja eronneita jotka eivät ole väleissä. Mulle tulee niin pahaa mieli kun mietin orpolapsia joilla ei ole ketään, heidät on jätetty yksin tai otettu pois..
Unelmoin aina joskus että jos pystyn joku päivä tekemään heidän puolesta jotain niin mä teen, edes kerran. Pari vuotta sitten jouluna oli mulle todella rankkaa kun ekaa kertaa jouduin viettämään joulua ilmaan ketään perheen jäsentä töiden takia, ja se tuntui todella yksinäiseltä. Olin silloin päättänyt et jos kerran voin tehdä muiden hyväksi sinä vuonna jotain ja tuoda heille hymyyn kasvoille niin teen, ja sitten leivoin noin 100 kappaletta joulutorttuja, soitin orpokotiin ja sain luvan viedä heille joulumieltä ja iloa.

Muistan sen päivän kuin eilisen, minua jännitti todella paljon ennen kuin saavuin sinne. Saavuttuani sisälle meillä oli paljon juteltavaa lasten kanssa jotka olivat iloisia vierailusta mutta harmikseni en oikein voinut jäädä olemaan kun piti mennä seuraavaan paikkaan. Mulla meni siinä koko aamupäivän ja etenkin se viimeinen etappi oli varsin raskasta mulle.

Viimeisessä paikassa oli vain yksi lapsi ja ihmettelin miksi hän oli yksin. Kun kysyin hoitajalta miksi hän on täällä yksin, se nainen vastasi minulle että kukaan ei tullut hakemaan lasta tänä jouluna vaikka muut haettiin, ja se sai sydämeni särkymään..
Tunsin itseni voimattomaksi kun mietin sen pikkuisen oloa ja kuinka yksinäinen hän mahtaa olla, ja surullinen.. Vähän ajan kuluttua kun olin nähnyt hänet menin juttelemaan hänen kanssaan ja tarjosin joulutorttuja. Hymy tuli hänen huulille ja juttelimme siinä hetken hänen kanssaan, sen jälkeen siirryin keittiöön juttelemaan hoitajan kanssa ja hän tarjosi kuuman glögin siinä, juteltiin sitten muutaman minuutti mukin äärellä. Toivotin hyvää joulua ja lähdin eteenpäin matkalla.

Pointti tässä koko jutussa on se et muistetaan jakaa iloa toisillekin, vaikka kuinka yksinäiseltä susta saattaa tuntua jouluna niin et ole oikeesti yksin. Tänä vuonna vietän joulu vain yhdessä paikassa Ruotsissa ja menen siitä Norjaan uudeksi vuodeksi äidin luo viettämään hänen synttäreitään. Näin äidin viimeksi keväällä ja on kyllä kauhea ikävä! Mä oon kunnon äidin tyttö ja meillä on aina ollut äidin kaa on todella hyvät välit. Hän on mun esikuvani ja hänkin on auttanut minua näkemään miten toisten auttaminen on tärkeää, sitä kautta olen itsekin oppinut auttamaan muita.

Vein muutama viikko sitten Uffiin vaateita kun tiedän että se raha menee hyvään tarkoituksen. Mä tykkään auttaa muita kun tulen paikasta missä kaikilla ei ole aina hyvät oltavat, ja on surullista nähdä sellaisia asoita. Sen vuoksi itse autan aina kun voin, ja suosittelen tekemään lahjoituksia joulun aikana edes se yhden euron kun se voi oikeesti auttaa jotakuta tarvitsevaa.

Miten te lukijat aijotte viettää joulun ? Onko teillä minkälaisia kokemuksia auttamisesta

Toivottavasti tää teksti tsemppais ja antais hyvän mielen. Hyvää Joulun odotusta! 💋
-KK-


Christmas is getting closer..

Christmas time is my favorite time of the year because it's filled with love. I've always spent my Christmases with my family eversince I was little and I think one should spend it with family. It makes me sad that some people aren't able to do it because they may have lost their family and being orphanated, they're lonely or divorced and not in good terms with each other. I get a bad feelimg when I think of the orphans who have no one, they've been left alone or been taken away from their families..

Every now and then I dream about a possibility to do something for them, even at once. A Christmas couple years ago was really hard time for me because it was the first time I had to spend it without my family, thanks to work, and I felt really alone. Then I had decided that if I could do something for others and bring smile on their faces I'd do it. I baked 100 mince pies and called to an orphanage and got the permission to bring them some happiness and Christmas spirit.

I recall that day like it was yesterday, I was really anxious and nervous before I got there. After I came inside I had a lot to discuss with the kids who were happy about my visit but unfortunately I could not stay for long because I had other orphanages to go too. It took the whole morning and the last place especially was mentally draining to me..

There was only one child present at the last stop and I was wondering why that kid was alone there. When I asked about it from a nurse she told me that nobody came to pick the child this Christmas although all the other kids were taken somewhere and it made my heart break.. I felt so powerless when I thought about that little ones feeling and how lonely it must be to be alone and sad there.. When I saw the child I went and talked a bit with him and offered some mince pies. He started to smile and we spoke a bit there, after which I went to their kitchen to talk with the nurse. She offered me a hot drink and we talked a while. I wish them Merry Christmas and went on my way.

The point in this story is that we should remember to share happiness to other people too, no matter how lonely it might feel for you in Christmas you're never really alone. This year I'll be spending my Christmas in Sweden and then I'll be heading towards Norway for the New Year to see my mom and celebrate her birthday. Last time I saw her was in the spring time and I'm lomging to see her again! I'm proper mommas girl and I've always had really good relationship with her. She's my idol and she's helped me to see how helping others is important and thru that I've learned to help others myself.

I took some clothes to UFF a couple weeks ago because I know they'll be using the money on good purposes. I like to help others because I'm coming from a place where everyone doesn't necessarily have it good and it's saddening to see such things. That's why I help myself always when I can and I suggest donating during the Christmas time at least one euro when you can really help someone in need.

I hope this message made people to have a good feeling and I wish you great Christmas time! :)
-KK-

  • Comments(1)//blog.mynameiskelly.fi/#post7

Hello December

My lifePosted by Kelly Fri, December 02, 2016 17:17:05

Hei iukijat! Uskomatonta miten paljon teitä tulee päivittäin lisää! Ja ihanaa Joulukuuta! Rakastan tätä aikaa kun joulu lähenee ja on pikkujoulut on valoisaa kun joka puolella on joulu valoja ja ne näyttää upeilta ! Halusin kirjoittaa jotain tyyleistä .Tuntuuko teistä väilllä että on vaikea laittaa jotain tiettyy vaatetta päälle kun on pimetä ja kylmää ja joutuu niin sanotusti tunkee kaikki

Vaan päälle ettei vilustu Hahah .. ite oon tarkka tyylistäsi ja mulla Vaihtelee tyyli fiiliksen mukaan .Tuntuu että ei uskalletaan pukeutuu teittyy vaatteisiin tai kenkii mä tykkää sekoittaa vähän vähän ei tyylejä . Saan tyyli vaikutteita tosi paljon ulkomailta ja lehdistä ja tietysti seuran paljon sosiaalista media ja yritän pysyä aina muodin perässä ! Mä rakasta todella paljon pörröisiä takkeja ja turkkeja (ei aitoa) ja pitkiä villapaitoja , mä vilustun helposti ja se voi olla välillä vaikea yhdistää tietty tyyliä ..nyt on pikkujoulu ja ulkona on todella kylmää..pikkujoulun juhliin tärkeät asusteet .. sukkahousut jos ei olen kauhean kylmä, sekin riippuu mekosta tai vaatteista Musta :Musta on mahdollinen väri mitä voi pukeutua jos kaapista löytyy esim pitsiä, glitteriä , satiinia ..toimii Kengät : mukavat avokkaat ja saa olla näyttävät

Lämmin tyylikäs takki niin eiköhän sillä pärjää !

Laitoin

Pari esimerkkiä

Ihanaa viikonloppua lukijoilleni
pus pus
-KK-Hey hey dear readers!


Unbelievable how many new people joins daily to follow me! Have a lovely December! I love the Christmas-season and the wait for the Christmas Day coming closer, people have Christmas parties and there's light everywhere around when people put the Christmas lights on which look fantastic!


I wanted to write about styles.. Do you feel occasionally that it's hard to decide what to put on, maybe a certain clothes don't feel ok because it's dark & cold and you have to just stuff everything on so to speak in order to avoid catching cold?Hahah .. I'm very exact with what I put on and my style changes when my mood swings. I feel like people are afraid to use certain clothes or shoes, but one could be more brave.. I like to mess around with styles a bit and rearrange them to have a new look for myself with good taste. The foreign fashion magazines, tv and social media of course influence my style choices and I always try to keep up with latest trends. What I really love are the fluffy jackets and fur coats (not real fur) and long sweaters. I catch cold too easily and that's why it can be sometimes hard to mix certain styles when I have to avoid getting sick.


Now it's Christmas season and it's feeling really cold outside.. Important garment for me in this season are the tights if it's not terribly cold but that also depends on the dress and rest of the clothing too.


Black: Black is a possible color one could wear if one has perhaps something like lace, glitter, satin.. It'll work.


Shoes: comfortable pumps, and preferably dashing. Warm stylish jacket and I thing we're set!


I put few example pictures. Lovely weekend for all my readers
Have Amazing weekend everyone!
Kisses
-KK-  • Comments(1)//blog.mynameiskelly.fi/#post6

Weekend in Stockholm

My lifePosted by Kelly Sun, November 27, 2016 22:45:32

Ihanaa sunnuntaita, toivottavasti teillä on ollut mahtava viikonloppu! Vietin tällä kertaa viikonloppua Ruotsissa ja eilen olin mahtavissa päiväbileissä nimeltään bubblesandbrunch.se ja heillä oli kaksivuotis synttärijuhlat jotka olivat todella siistit, olin kuullut todella paljon tosta tapahtumasta ja nämä juhlat täyttivät odotukseni! Bubbles & Brunch oli nimensä veroinen.. Joten niille jotka varmasti ihmettelee mitä se itseasiassa on voin vähän kertoa mistä oli kyse..

Bubbles & Brunch on päiväkekkerit jotka alkavat 13-18 ja Ruotsissa lounasaikana, ensimmäinen osuus alkaa 13-15 ja silloin syödään ja juodaan paljon kuplivaa. Sitten klo 15-18 onkin ne viralliset kekkerit joissa on juontajakin mukana, ja siellä oli maailmanluokan Dj Tim Henri joka soitti musiikkia laidasta laitaan, tanssialattia oli kokoajan tupaten täynnä ja esitanssijat seisoivat baarin pöydillä tanssimassa. Heillä oli upeat asusteet itseasiassa! VIP-tytöillä oli jotain uskomattomatonta päällä, joillain oli vaan pelkät teipit päällä ja kyllä jätkät kuolasi pahasti aina kun he tulivat juomien kanssa 😂Bileissä oli erilaisia viihdyttäjiä, MC, juontaja, viulistit, kaikenlaisia soittajia ja paljon kaikkea muuta! Nautin todella paljon ja toivon että tällaista tultaisiin järjestämään Suomessakin, koska nämä juhlat on olivat mielestäni sitä viiden tähden tasoa!!Tänään sunnuntaina oli aika rentoa, aamulla oli aamiainen hotellilla ja vaikka yleensä jään aina nukkumaan oli tällä kerta pakko nousta ja lähteä katsastaamaan miltä se näytti! Oli kyl hieno hotelli aamiainen. Loppu päivän meni shoppaillessa joululahjoja, ja löysinkin muutamia kivoja :)

Loppuillan aion viettää syömällä kaikkea mahdollista, herkutella ja nauttia tästä illasta!

Pus pus

-kk-


Hey sweeties, I hope everyone's having a great sunday and past weekend! This time around I've spent the weekend in Sweden and yesterday I was at a great day party called bubblesandbrunch.se and they had their second anniversary parties which were really cool. I've heard about the event a lot and these parties really met my expectations!! Bubbles & Brunch truly lived up to its name.. So to you who wonder what it was all about I give you a short review:

Bubbles & Brunch is a day party running thru 13-18 Swedish time, the first part is 13-15 at lunch hour and that's when people eat and drink a lot of bubbly drinks. Then at 15-18 the official party kicks off and there's also an announcer, a world class Dj Tim Henri who played wide ranging selection of music, the dance floor was filled at all times and the go-go dancers were standing on the tables dancing. They had wonderful outfits actually! VIP-girls had something unbelievable on them, some had only just tape put on the strategic places and obviously the guys were drooling every time they came around serving drinks 😂


There were all sorts of entertainers including MC, announcer, violinists and different musicians, among others! I enjoyed it a lot and hope that this sort of parties will be arranged also in Finland because these parties were truly five star class!

Today it has been more relaxed, I had breakfast at the hotel and although I usually pass it and sleep instead this time I just had to go and check out how the the selection looked like. It was very good hotel breakfast. The rest of the day I spent shopping Christmas presents and I found few nice ones :)

The rest of the evening I'm going to spend eating all sorts of things possible, feast and enjoy my time here!

Kiss kiss

-kk-  • Comments(1)//blog.mynameiskelly.fi/#post4
Next »