My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

"Jokainen on päivä on lahja"

MotivationPosted by Kelly Fri, March 10, 2017 17:12:34

Elämästä pitää nauttia, oli sitten vaikka vaikeita aikoja käsillä niin pitää osata ottaa se hyvä mieli vaikka ihan pienistäkin asioista.

Istuskelin ja mietiskelin tänään sängyssä kuinka hyvin asiat meillä on verraten moniin muihin maihin, tai ihmisiin keillä on jotain vaikeita ja isoja taakkoja.

Mielestäni ihmisten pitäisi olla enemmän kiitollisia kaikesta mitä heillä jo on, sen sijaan että aina katsottaisi mitä muilla on tai että mitä puuttuu, eli tänään haluasin että miettisitte mitkä asiat ovat teidän elämässänne hyvin ja saisitte inspiraatiota kuinka niistä tulisi olla kiitollisia.

Oma työviikko on tässä mennyt hostatessa erillaisia tapahtumia, ja vielä on edessä viikonloppu! Eilinen päättyi Tikkurilan kupeessa Sportcar Centerin avajaisiin joissa oli aivan mahtavat puitteet ja todella upea uusi myymälä! Se oli tämän viikon 3 päivä töissä putkeen kun käytin samoja korkkareita, ja voin sanoa että huh kun sattui! Loppuvaiheessa en meinannut enää pystynyt kävelemään tai edes pysyä pystyssä, mutta enhän mä tietenkään halunnut näyttää asiakkaille sitä...

Moni varmaan naurahtaa eikä tää ehkä tunnu missään, mut voin "suositella" kokeilemaan miltä tuntuu olla pystyssä kolmena päivänä korkkareilla putkeen töissä tarjoilemassa... Eikä siinä mitään, rakastan mun työtä ja se että voin olla asiakkaille mieliksi ja piristää heidän päivänsä mutta on se välillä raskastakin.

Nyt sitten olisi vapaapäivä mikä taitaakin mennä niin että käyn salilla ja siivoan kotona, sekä pakkaan matkalle kohti Turkua.

Ihanaa viikonloppua kaikille; "jokainen päivä on lahja"

Tässä muutamat kuvat jotka otettii Mika Polarin kanssa!Loput tulee näkyviin keväällä!

  • Comments(0)//blog.mynameiskelly.fi/#post13

Sinä Olet Kaunis..Ole oma itsesi

MotivationPosted by Kelly Mon, February 20, 2017 22:09:02

Puhuin tässä juuri äitini kanssa siitä kuinka jo ennenkin oli stressiä ulkonäöstä, mutta miten nyt tuntuu että ihmiset unohtavat täysin keitä he ovat ja yrittävät olla kuin joku toinen. Totuus on kuitenkin se että ei kenestäkään ihmisestä voi tulla kuin jokin toinen vaikka kuinka koittaisi. Meidät on luotu jokainen sellaisiksi kuin olemme ja on ihan tyhmää koittaa olla kuin joku toinen.

Ei sitä voi ruveta vertailemaan kenenkään elämää omaansa tai toisen elämään, koska et tiedä mitä se ihmisen on joutunut tekemään, kärsimään tai jopa maksamaan siitä mitä hän on, että hän on siinä pisteessä missä hän on.

Elämässä pitää itse oppia tekemään mikä on oikein ja tietää mikä väärin, turha yrittää olla kenenkään kopio koska se ei ole sinä, parempi on oppia rakastamaan itseään koska sellaisena sinä olet kaunis ja sinun ei tarvitse esittää mitään.

Toki omalla tavallaan jokainen on kaunis vaikka ei olisi edes sinut itsensä kanssa. Silti pitää yrittää oppia olemaan itsensä kanssa sillä sitä kautta löytää tyyneyden ja unohtaa paineet. Saattaahan olla että ihminen ketä ihailet, katsot ylöspäin roolimallina, onkin taistellut oman itsetuntonsa kanssa tai on muita ongelmia, eikä hän olekaan se onnellinen joksi häntä luulet vaikka esittää sitä ehkä ulos päin.. Voi toki olla että hän on päättänyt ettei se haittaa ja hän uskoo itseensä joka tapauksessa ja se on tietenkin hyvä asenne elämässä jota voit matkia ja ottaa mallia, mutta kaikki lähtee joka tapauksesta siitä että hyväksyy itsensä ja on sinut oman itsensä kanssa eikä anna kateellisuuden vaikuttaa.

Hyvää alkavaa viikkoa! <3
"Ole oma itsesi
-KK-

  • Comments(1)//blog.mynameiskelly.fi/#post12

Miss Helsinki 2017

MotivationPosted by Kelly Sun, January 08, 2017 20:10:48
Moni on varmaan odottanut minulta blogipäivitystä liittyen Miss Helsinki 2017 voittajaan. Mietin pitkään mitä haluan sanoa ja miten siitä kirjoitan, ja näin minä asiasta ajattelen;

Olen erittäin ylpeä ja onnellinen Sephoran puolesta. Tuomarit tekivät päätöksensä punnitsemalla monia eri asioita ja valitsivat mielestään parhaan tytön vuoden 2017 Miss Helsinki-tittelin voittajaksi. Tuomariston puheenjohtajana tehtäviini kuului pitää huoli että tuomaristossa kaikki menee kuten pitää, sekä äänten laskenta yhdessä Rosannan kanssa joten minulla ei ollut voittajasta tehtävään päätökseen äänivaltaa. Tulos oli Sephoran selkeä voitto.

Tiedän että hän tulee kantamaan Miss Helsinki-kruunua fiksusti eikä ongelma ole siinä etteikö hän osaisi pitää sitä korkealla kuten asiaan kuuluu. Tuo Miss Helsinki kruunu toi minullekin monia mahdollisuuksia ja iloa elämään, ja toivon Sephoralle samaa!

Mikä tässä on surullista on se kuinka Sephoran Miss vuosi on välittömästi alkanut negatiivisella sävyllä joidenkin nettikirjoittelijoiden kommenttien takia, mutta Sephora on vahva tyttö ja uskon että hän tulee menestymään tilanteesta huolimatta. Sen enempää huomiota en aio laittaa niihin negatiivisiin puheisiin mitkä netissä pyörii, koska osoittamalla huomiota siihen annan niiden tyyppien ilkeille vihamielisille sanoille valtaa jotka haukkuvat hänen ulkonäköään tai ihonväriään, ja sitä en tee.

Itse ainakin aion pistää huomioni täysin siihen faktaan että nuori, kaunis nainen voitti Miss Helsinki kisan torstaina ja iloitsee siitä että hänen unelmansa täyttyi ja kannustan häntä täysillä! Keskityn vain positiiviseen elämässä, ja toivon kaikille rakkautta ja rauhaa. Muistakaa et vihaajien sanat voivat vahingoittaa vain kun me annamme niille vallan siihen! Jos me täytetään maailmaa positiivisilla ajatuksilla ja sanoilla niin se viha jää varjoon!

Onnea vielä Sephora <3
Haleja
-KK-

Many of you have probably been waiting to see my blog update about Miss Helsinki 2017 winner. I had been thinking for long time what I want to say snd how I write about it, and this is how I think;

I'm extremely proud and happy for Sephora. The judges came to their decision after weighing on multiple factors and chose the best girl to win the title of Miss Helsinki 2017.

As the chairwoman of the panel of judges my job was to keep everything in order and count the votes together with Rosanna, so I had no influence how the voting went on as I did not cast a ballot. The outcome was a clear victory for Sephora.

I know she'll be wearing the Miss Helsinki crown smartly and the problem isn't that she couldn't hold it to high regard as it should be. That same crown of Miss Helsinki brought many chances and joy to my life as well, and I hope Sephora will have all that same happiness!

What's sad about this is the way how her year immediately started with a negative tone thanks to some web comments, but Sephora is a strong girl and I'm sure she'll be successful despite that situation. I'm not going to give any more attention to the negative comments which circulate around the net because directing more attention to the malicious and hateful words only gives power to them who mock her looks or skincolor and I'm not going to do that.

I'm going to focus fully on the fact that she's young beautiful woman who won Miss Helsinki pageant thursday and I'm happy her dream came true and I'm going to have her back 100%! I'm going to focus only on positive things in life and I wish

everyone could have love & peace in their lives. Remember that the hateful words can only hurt when we let them to have power over us! If we fill the world with positive thoughts and words the anger and hate will be left in shadows!

Congratulations for Sephora once more <3
-KK-

  • Comments(1)//blog.mynameiskelly.fi/#post10

Onnellisuus...

MotivationPosted by Kelly Wed, November 30, 2016 19:16:09


Heii ihanat,


Miten ihminen pääsee siihen et on onnellinen? Et pääsee siitä huonosta fiiliksestä.. Aloin miettiä tätä kuluvaa vuotta ja miten yksikin päivä voi muuttua nopeasti, miten se voi alkaa ihan erilaisissa fiiliksissä kuin se päättyy. Oon miettinyt tosi paljon mun eri elämänvaiheita, ja sen takia halusin avata asiaa ja keskustelua siitä mitä te lukijat olette itse käynneet läpi?

Kun menee huonommin et miten jokainen pääse siitä eteenpäin? Oon miettinyt että kun itsellä on ollut todella vaikeata, todella henkilökohtaisen asian kanssa, mun läheisen terveyttä koskien ja miten häntä voi auttaa, miten mä itse voin tuntea oloni paremmaksi kun tiedän että toisella on asiat huonosti..?
Halusin kuulla mitä ihmiset on käynyt läpi ja miten selvinnyt eteenpäin?

Mulla oli todella iso pelko siitä että minulle läheinen ihminen voi huonosti enkä voinut tehdä mitään, ja se on syönyt multa voimia. Miten kannustatte itseänne tai muita jatkamaan, miten pysyä positiivisena? Ainakin itselle tulee mieleen että pitäis aina pystyä käsittelemään asioita mielummin positiivisten juttujen kautta kuin etsiä virheitä ja mikä on huonosti koska siihen negatiivisuuteen tarttuminen vaan lisää huonoa oloa.

Halusin jatkossa kirjoittaa enemmän myös henkisestä hyvinvoinnista ja motivaatiosta sekä jakaa minkälaisia kokemuksia teillä lukijoilla on ollut?

Voitte vastailla mulle snapchatissa tai täällä suoraan ..'
pus pus
-KK-
Hi Loves

How one achieves happiness? Gets away from bad feelings? I started to think about this passing year and how even one day can change draatically, how it can start with completely different mood than when it ends.. I've thought about a lot the different stages in my life and that's because I wanted to open this discussion and hear some of your thoughts about it, what have you been going thru yourselves?

When you're not feeling/doing good how one overcomes that and goes forward? I've been thinking that when I have had it hard with a really personal issue about health of someone really close to me how can I help and be there to support that person and how can I feel better when I know the person isn't ok? I'd like to hear what you've been thru and how you've overcome the troubles to survive and go on?

I have real fear about this issue that the person close to me isn't well and I cannot do anything myself. It has eaten my strength. How do you cheer up yourselves or others to continue and to stay positive? At least to me it comes to mind that one should be able and try to process these things always rather thru positive things than negative ones. Not focus on negatives and looking for mistakes or failures what is only going to amplify the negative feelings when one sticks to the bad which gets the feeling down even more.

In the future I'd like to also write more about spiritual well-being & motivation and share our experiences with you all, dear readers.

You can answer me in snapchat or directly in here.

kisses
-KK-

  • Comments(1)//blog.mynameiskelly.fi/#post5