My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

HI Ihanat!

BlogPosted by Kelly Thu, November 10, 2016 20:44:09

Olen niin onnellinen ihanista palautteesta blogin suhteen sekä siitä miten ihmiset on ottaneet sen vastaan, ja ihana kun ystävät on kannustanut tämän suhteen.

Asia mikä jäi vaivaamaan on se että ihmiset ei muista sitä ettei suomi ole äidinkieleni ja puhun suomen lisäksi kolme muuta kieltä joten kirjoittamani teksti ei tule olemaan täydellistä, ja ärsyttää se et ihmisillä riittä aina jotain niinkin pienestä aiheesta valittamista että aina on jotain tehty väärin.. huh!

Miten sitä jaksetaan aina olla niin negatiivisia? Koitetaan pysyä positiivisina "vaikka kuinka paha päivä sulla toisille ilkeileminen ei tuu parantamaan sitä", älkää pistäkö toisia alas että itsellänne olisi "parempi olo" vaan kannustakaa ja antakaa rakentavaa palautetta, kiitos!


I am so grateful for the positive feedback from my blog and webpage and the wonderful support I have gotten from you guys and all my friends!

One thing bothered me though,the fact that people always find a way to see the negativity in things.I am sure everyone knows that finnish is not my native language,so the text I wrote isn't going to be perfect or grammatically correct,but it's real and it's me.

Why do people have to be negative? Let's try to stay positive always,no matter how bad your day is being rude to others is not going to make your day any better. But keep the constructive criticism and love coming!
  • Comments(0)//blog.mynameiskelly.fi/#post1