My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

Stop.

My lifePosted by Kelly Fri, May 26, 2017 15:06:45

Miss Marttyyri?

Misseys. Se asia on tuotannut mun elämälle hyvää ja huonoa. Olen saanut tavata lukuisia ihmisiä, ja moni työmahdollisuus on tullut sitä kautta. Missi vuotena,ylpeästi edustin mun kotikaupunkia, Helsinkiä ja uskon että tein sen tyylillä.

Misseys ei tarkoita mulle VIPpiin pääsy, julkinen herutus tai mitään muuta mitä Cheyenne Järvinen edustaa. Olen aina yrittänyt edustaa itseni sillä tavalla että minun perheellä ei olisi ikinä mitään syytä häpeä mua. Mietin joka ikisen työtarjouksen jonka otan tarkasti, ja käyttäydyn sellaisella tavalla että minun äiti olisi aina ylpeä minusta.

Harvoin puhun julkisesti tällaisista asioista mutta en vaan pysty olemaan hiljaisena ja katsoa sivusta kun ihminen jatkuvasti leikkii uhria muiden kustannuksella.

Olen seurannut Cheyenne sekoillut Sosiaalisessa mediassa nyt pitkään ja tietysti ihmetellyt niitä mutta asia ei ole kuulunut minulle. Mutta siinä vaiheessa kun mun nimi liitetään julkiseen marttyyri tilitykseen, päätin et on aika sanoa STOP.

Tuntua että joka ikisen kohun jonka se tyttö tuo esille (ja kyllä sanon tyttö koska aikuinen nainen ei käyttäydy tolla tavalla) hän on ollut uhri. Toki ihmiset ovat julmia ja kiusaamista jne tapahtuu mutta jossain vaiheessa on pakko alkaa kellot soimaan jos olet JATKUVASTI se “uhri” ja miettiä että kuka oikeasti on se manipuloiva osapuoli.

Vuosien päästä kun mietit mitä sinulle on jäänyt käteen kaikesta. Huomaat, että olet polttanut siltasi takanasi. Oliko kaikki sen arvoista? Kaiken minkä olisit voinut tehdä tyylillä ja hyvin. Saada toimivia ihmissuhteita ja loistavia työkuvioita. Valitsit toisin. Toivon että jatkossa toimisit järkevämmin.

Peace & love.

-KK-  • Comments(36)//blog.mynameiskelly.fi/#post16