My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

Hello December

My lifePosted by Kelly Fri, December 02, 2016 17:17:05

Hei iukijat! Uskomatonta miten paljon teitä tulee päivittäin lisää! Ja ihanaa Joulukuuta! Rakastan tätä aikaa kun joulu lähenee ja on pikkujoulut on valoisaa kun joka puolella on joulu valoja ja ne näyttää upeilta ! Halusin kirjoittaa jotain tyyleistä .Tuntuuko teistä väilllä että on vaikea laittaa jotain tiettyy vaatetta päälle kun on pimetä ja kylmää ja joutuu niin sanotusti tunkee kaikki

Vaan päälle ettei vilustu Hahah .. ite oon tarkka tyylistäsi ja mulla Vaihtelee tyyli fiiliksen mukaan .Tuntuu että ei uskalletaan pukeutuu teittyy vaatteisiin tai kenkii mä tykkää sekoittaa vähän vähän ei tyylejä . Saan tyyli vaikutteita tosi paljon ulkomailta ja lehdistä ja tietysti seuran paljon sosiaalista media ja yritän pysyä aina muodin perässä ! Mä rakasta todella paljon pörröisiä takkeja ja turkkeja (ei aitoa) ja pitkiä villapaitoja , mä vilustun helposti ja se voi olla välillä vaikea yhdistää tietty tyyliä ..nyt on pikkujoulu ja ulkona on todella kylmää..pikkujoulun juhliin tärkeät asusteet .. sukkahousut jos ei olen kauhean kylmä, sekin riippuu mekosta tai vaatteista Musta :Musta on mahdollinen väri mitä voi pukeutua jos kaapista löytyy esim pitsiä, glitteriä , satiinia ..toimii Kengät : mukavat avokkaat ja saa olla näyttävät

Lämmin tyylikäs takki niin eiköhän sillä pärjää !

Laitoin

Pari esimerkkiä

Ihanaa viikonloppua lukijoilleni
pus pus
-KK-Hey hey dear readers!


Unbelievable how many new people joins daily to follow me! Have a lovely December! I love the Christmas-season and the wait for the Christmas Day coming closer, people have Christmas parties and there's light everywhere around when people put the Christmas lights on which look fantastic!


I wanted to write about styles.. Do you feel occasionally that it's hard to decide what to put on, maybe a certain clothes don't feel ok because it's dark & cold and you have to just stuff everything on so to speak in order to avoid catching cold?Hahah .. I'm very exact with what I put on and my style changes when my mood swings. I feel like people are afraid to use certain clothes or shoes, but one could be more brave.. I like to mess around with styles a bit and rearrange them to have a new look for myself with good taste. The foreign fashion magazines, tv and social media of course influence my style choices and I always try to keep up with latest trends. What I really love are the fluffy jackets and fur coats (not real fur) and long sweaters. I catch cold too easily and that's why it can be sometimes hard to mix certain styles when I have to avoid getting sick.


Now it's Christmas season and it's feeling really cold outside.. Important garment for me in this season are the tights if it's not terribly cold but that also depends on the dress and rest of the clothing too.


Black: Black is a possible color one could wear if one has perhaps something like lace, glitter, satin.. It'll work.


Shoes: comfortable pumps, and preferably dashing. Warm stylish jacket and I thing we're set!


I put few example pictures. Lovely weekend for all my readers
Have Amazing weekend everyone!
Kisses
-KK-  • Comments(1)//blog.mynameiskelly.fi/#post6