My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

Joulu Lähestyy...

My lifePosted by Kelly Thu, December 22, 2016 21:16:49
Joulunaika on mun lemppariaikaa kun se on täynnä rakkautta. Olen aina viettänyt joulua mun perheen kanssa pienestä asti ja minun mielestä joulua pitää viettää perheen kanssa. Se onkin surullista että jotkut eivät voi olla perheidensä kanssa kun on esim. orpolapsia, yksinäisiä, ja eronneita jotka eivät ole väleissä. Mulle tulee niin pahaa mieli kun mietin orpolapsia joilla ei ole ketään, heidät on jätetty yksin tai otettu pois..
Unelmoin aina joskus että jos pystyn joku päivä tekemään heidän puolesta jotain niin mä teen, edes kerran. Pari vuotta sitten jouluna oli mulle todella rankkaa kun ekaa kertaa jouduin viettämään joulua ilmaan ketään perheen jäsentä töiden takia, ja se tuntui todella yksinäiseltä. Olin silloin päättänyt et jos kerran voin tehdä muiden hyväksi sinä vuonna jotain ja tuoda heille hymyyn kasvoille niin teen, ja sitten leivoin noin 100 kappaletta joulutorttuja, soitin orpokotiin ja sain luvan viedä heille joulumieltä ja iloa.

Muistan sen päivän kuin eilisen, minua jännitti todella paljon ennen kuin saavuin sinne. Saavuttuani sisälle meillä oli paljon juteltavaa lasten kanssa jotka olivat iloisia vierailusta mutta harmikseni en oikein voinut jäädä olemaan kun piti mennä seuraavaan paikkaan. Mulla meni siinä koko aamupäivän ja etenkin se viimeinen etappi oli varsin raskasta mulle.

Viimeisessä paikassa oli vain yksi lapsi ja ihmettelin miksi hän oli yksin. Kun kysyin hoitajalta miksi hän on täällä yksin, se nainen vastasi minulle että kukaan ei tullut hakemaan lasta tänä jouluna vaikka muut haettiin, ja se sai sydämeni särkymään..
Tunsin itseni voimattomaksi kun mietin sen pikkuisen oloa ja kuinka yksinäinen hän mahtaa olla, ja surullinen.. Vähän ajan kuluttua kun olin nähnyt hänet menin juttelemaan hänen kanssaan ja tarjosin joulutorttuja. Hymy tuli hänen huulille ja juttelimme siinä hetken hänen kanssaan, sen jälkeen siirryin keittiöön juttelemaan hoitajan kanssa ja hän tarjosi kuuman glögin siinä, juteltiin sitten muutaman minuutti mukin äärellä. Toivotin hyvää joulua ja lähdin eteenpäin matkalla.

Pointti tässä koko jutussa on se et muistetaan jakaa iloa toisillekin, vaikka kuinka yksinäiseltä susta saattaa tuntua jouluna niin et ole oikeesti yksin. Tänä vuonna vietän joulu vain yhdessä paikassa Ruotsissa ja menen siitä Norjaan uudeksi vuodeksi äidin luo viettämään hänen synttäreitään. Näin äidin viimeksi keväällä ja on kyllä kauhea ikävä! Mä oon kunnon äidin tyttö ja meillä on aina ollut äidin kaa on todella hyvät välit. Hän on mun esikuvani ja hänkin on auttanut minua näkemään miten toisten auttaminen on tärkeää, sitä kautta olen itsekin oppinut auttamaan muita.

Vein muutama viikko sitten Uffiin vaateita kun tiedän että se raha menee hyvään tarkoituksen. Mä tykkään auttaa muita kun tulen paikasta missä kaikilla ei ole aina hyvät oltavat, ja on surullista nähdä sellaisia asoita. Sen vuoksi itse autan aina kun voin, ja suosittelen tekemään lahjoituksia joulun aikana edes se yhden euron kun se voi oikeesti auttaa jotakuta tarvitsevaa.

Miten te lukijat aijotte viettää joulun ? Onko teillä minkälaisia kokemuksia auttamisesta

Toivottavasti tää teksti tsemppais ja antais hyvän mielen. Hyvää Joulun odotusta! 💋
-KK-


Christmas is getting closer..

Christmas time is my favorite time of the year because it's filled with love. I've always spent my Christmases with my family eversince I was little and I think one should spend it with family. It makes me sad that some people aren't able to do it because they may have lost their family and being orphanated, they're lonely or divorced and not in good terms with each other. I get a bad feelimg when I think of the orphans who have no one, they've been left alone or been taken away from their families..

Every now and then I dream about a possibility to do something for them, even at once. A Christmas couple years ago was really hard time for me because it was the first time I had to spend it without my family, thanks to work, and I felt really alone. Then I had decided that if I could do something for others and bring smile on their faces I'd do it. I baked 100 mince pies and called to an orphanage and got the permission to bring them some happiness and Christmas spirit.

I recall that day like it was yesterday, I was really anxious and nervous before I got there. After I came inside I had a lot to discuss with the kids who were happy about my visit but unfortunately I could not stay for long because I had other orphanages to go too. It took the whole morning and the last place especially was mentally draining to me..

There was only one child present at the last stop and I was wondering why that kid was alone there. When I asked about it from a nurse she told me that nobody came to pick the child this Christmas although all the other kids were taken somewhere and it made my heart break.. I felt so powerless when I thought about that little ones feeling and how lonely it must be to be alone and sad there.. When I saw the child I went and talked a bit with him and offered some mince pies. He started to smile and we spoke a bit there, after which I went to their kitchen to talk with the nurse. She offered me a hot drink and we talked a while. I wish them Merry Christmas and went on my way.

The point in this story is that we should remember to share happiness to other people too, no matter how lonely it might feel for you in Christmas you're never really alone. This year I'll be spending my Christmas in Sweden and then I'll be heading towards Norway for the New Year to see my mom and celebrate her birthday. Last time I saw her was in the spring time and I'm lomging to see her again! I'm proper mommas girl and I've always had really good relationship with her. She's my idol and she's helped me to see how helping others is important and thru that I've learned to help others myself.

I took some clothes to UFF a couple weeks ago because I know they'll be using the money on good purposes. I like to help others because I'm coming from a place where everyone doesn't necessarily have it good and it's saddening to see such things. That's why I help myself always when I can and I suggest donating during the Christmas time at least one euro when you can really help someone in need.

I hope this message made people to have a good feeling and I wish you great Christmas time! :)
-KK-

  • Comments(1)//blog.mynameiskelly.fi/#post7