My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

Torstai

My lifePosted by Kelly Fri, December 30, 2016 16:04:51

Uusi vuosi lähestyy ja tuntuu että 2016 meni aika nopeasti vaikka ei kyllä toisaalta mennyt. Tällä viikolla olen ollut salilla ja koittanut pysyä terveellisellä linjalla. Oon käynyt täällä Ruotsissa fitness 24h se on kyllä tähän menessä paras sali missä olen koskaan ollut.

Ajatus siitä että naisilla oma treenipaikka oli mulle uutta ja alussa oli ennakkoluuloja, enkä tiedä miksi, syynä oli varmaan kun en ole koskaan ollut naisten salilla. Se oli mielenkiintoista nähdä ekaa kertaa elämässäni kanssani salilla islaminuskoisia, olin vähän häkeltynyt ja jäin vaan tuijottaa hymyillen koska oli kiva nähdä että huivi ei ole esteenä.

Loppupäivä sujui vähän siivotessa ja illalla piti kokeilla libanonilaista ravintolaa.

Libanonilaisessa keittiössä hummus on pääosassa, mukana oli tietysti salaattia, ja 4 erilaista lihaa. Ruoka oli hyvää. Voin suositella käymään libanonilaisella aterialla.

Tässä vähän kuvia:)This week has passed surprisingly fast!

New Year approaches and I feel like 2016 went past by very fast although in some ways it did not.

This week I've been going to gym and trued to keep my diet healthy. I've visited here in Sweden a Fitness 24h gym and it's the best one I've been to yet.

The thought that women have their own training place was new to me and in the beginning I had preconceived notions but I do not know why, maybe because I've never been to ladies only gym. It was interesting to see first time in my life some Muslims and I was a bit flabbergasted and was just staring at them smiling because it was nice to see they didn't let their scarfs to be a distraction.

Rest of the day I spent cleaning the place up and in the evening I had to try a Lebanese restaurant. The Lebanese kitchen has hummus as its main piece and of course there was salad, and four different sorts of meat in the dish. It was good food and I can recommend a taste of Lebanese cuisine.

Here's some photos fof you :)
-KK-

  • Comments(0)//blog.mynameiskelly.fi/#post9