My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

Maanantai:)

My lifePosted by Kelly Mon, February 13, 2017 20:48:16Heippa kaikki lukijat ja seuraajat. Siitä on taas tullut pitkä aika kun viimeksi kirjoitin, mutta nyt päätin tulla tähän koneen ääreelle laittaakseni ajatuksiani ylös ja kirjoittaakseni tänne :)

Mulle kuuluu hyvää, oon tehnyt kovasti keikkaa erillaisissa yksityistilaisuuksissa ja tehnyt myös yhteystyötä uusien kumppanien kanssa. Töitä pitää tehdä unelmien eteen ja onkin ollut kiireistä. Voin sanoa myöskin että on ollut vähän masentavaa kun on ollut asioita mitkä ovat menneet huonosti ja voimat ovat olleet lopussa, mutta silti ei saa koskaan luovuttaa! En ikinä luovuta.

Elämässä pitää aina tehdä paljon töitä unelmien eteen ja asettaa tavoitteita. Välillä kaikki ei mene niin kuin haluat, mutta on hyvää pitää sellainen positiivinen asenne aina päällä, ja lopulta kaikki on kuitenkin susta itsestäsi kiinni. Päätin tänävuonna ottaa positiivisen suunnan ja tähdätä aina ylöspäin.

Toki haluan kertoa myöskin mitä olen tehnyt :)

Olin Tallinnassa suorassa tv-haastattelussa puhumassa kaikesta mitä oli aiheutunut Miss HELSINKI-kisan voittajan selviämisen jälkeen, he halusivat kuulla mitä mieltä olin asioista ja Sephoralle tapahtuneesta. Se oli ensimmäinen kerta kun olin suorassa tv-lähetyksessä ja minua jännitti todella paljon, mutta haastattelu meni hyvin. Tapasin mukavia ihmisiä ja sain lisää kontakteja. Loppupäivä menikin sitten kierrellen vanhassa kaupungissa. Olen myös ollut paljon tekemisissä Sephoran kanssa ja auttanut häntä pääsemään eteenpäin, ja muutenkin ollaan suuniteltu yhteisiä projekteja. Kaikenlaisia tarjouksia satelee mutta kaikki eivät tunnu olevan yhtä vakavia ja siksi joutuukin katsomaan tarkkaan mihin suostun mukaan. En kyllä ymmärrä sellaisia jotka leikkivät ihmisillä ja lupailevat asioita jotka eivät sitten toteudukaan. Suomessa kuitenkin on tottunut sellaiseen että ihmiset tekevät niinkuin sanovat tekevänsä ja se aina vähän järkyttää kun huomaa etteivät kaikki toimi yhtä rehellisesti. Siksi kannattaa olla aina vähän varuillaan eikä langeta kaikkea kivaa ja hienoa maalaileviin puheisiin, voi joutua pettymään pahasti, joten parempi olla varovainen, etenkin kaikkien tyttöjen!


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
-KK- <3

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.