My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

Sinä Olet Kaunis..Ole oma itsesi

MotivationPosted by Kelly Mon, February 20, 2017 22:09:02

Puhuin tässä juuri äitini kanssa siitä kuinka jo ennenkin oli stressiä ulkonäöstä, mutta miten nyt tuntuu että ihmiset unohtavat täysin keitä he ovat ja yrittävät olla kuin joku toinen. Totuus on kuitenkin se että ei kenestäkään ihmisestä voi tulla kuin jokin toinen vaikka kuinka koittaisi. Meidät on luotu jokainen sellaisiksi kuin olemme ja on ihan tyhmää koittaa olla kuin joku toinen.

Ei sitä voi ruveta vertailemaan kenenkään elämää omaansa tai toisen elämään, koska et tiedä mitä se ihmisen on joutunut tekemään, kärsimään tai jopa maksamaan siitä mitä hän on, että hän on siinä pisteessä missä hän on.

Elämässä pitää itse oppia tekemään mikä on oikein ja tietää mikä väärin, turha yrittää olla kenenkään kopio koska se ei ole sinä, parempi on oppia rakastamaan itseään koska sellaisena sinä olet kaunis ja sinun ei tarvitse esittää mitään.

Toki omalla tavallaan jokainen on kaunis vaikka ei olisi edes sinut itsensä kanssa. Silti pitää yrittää oppia olemaan itsensä kanssa sillä sitä kautta löytää tyyneyden ja unohtaa paineet. Saattaahan olla että ihminen ketä ihailet, katsot ylöspäin roolimallina, onkin taistellut oman itsetuntonsa kanssa tai on muita ongelmia, eikä hän olekaan se onnellinen joksi häntä luulet vaikka esittää sitä ehkä ulos päin.. Voi toki olla että hän on päättänyt ettei se haittaa ja hän uskoo itseensä joka tapauksessa ja se on tietenkin hyvä asenne elämässä jota voit matkia ja ottaa mallia, mutta kaikki lähtee joka tapauksesta siitä että hyväksyy itsensä ja on sinut oman itsensä kanssa eikä anna kateellisuuden vaikuttaa.

Hyvää alkavaa viikkoa! <3
"Ole oma itsesi
-KK-

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Börje Mon, February 20, 2017 22:28:39

kiitos