My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

"Jokainen on päivä on lahja"

MotivationPosted by Kelly Fri, March 10, 2017 17:12:34

Elämästä pitää nauttia, oli sitten vaikka vaikeita aikoja käsillä niin pitää osata ottaa se hyvä mieli vaikka ihan pienistäkin asioista.

Istuskelin ja mietiskelin tänään sängyssä kuinka hyvin asiat meillä on verraten moniin muihin maihin, tai ihmisiin keillä on jotain vaikeita ja isoja taakkoja.

Mielestäni ihmisten pitäisi olla enemmän kiitollisia kaikesta mitä heillä jo on, sen sijaan että aina katsottaisi mitä muilla on tai että mitä puuttuu, eli tänään haluasin että miettisitte mitkä asiat ovat teidän elämässänne hyvin ja saisitte inspiraatiota kuinka niistä tulisi olla kiitollisia.

Oma työviikko on tässä mennyt hostatessa erillaisia tapahtumia, ja vielä on edessä viikonloppu! Eilinen päättyi Tikkurilan kupeessa Sportcar Centerin avajaisiin joissa oli aivan mahtavat puitteet ja todella upea uusi myymälä! Se oli tämän viikon 3 päivä töissä putkeen kun käytin samoja korkkareita, ja voin sanoa että huh kun sattui! Loppuvaiheessa en meinannut enää pystynyt kävelemään tai edes pysyä pystyssä, mutta enhän mä tietenkään halunnut näyttää asiakkaille sitä...

Moni varmaan naurahtaa eikä tää ehkä tunnu missään, mut voin "suositella" kokeilemaan miltä tuntuu olla pystyssä kolmena päivänä korkkareilla putkeen töissä tarjoilemassa... Eikä siinä mitään, rakastan mun työtä ja se että voin olla asiakkaille mieliksi ja piristää heidän päivänsä mutta on se välillä raskastakin.

Nyt sitten olisi vapaapäivä mikä taitaakin mennä niin että käyn salilla ja siivoan kotona, sekä pakkaan matkalle kohti Turkua.

Ihanaa viikonloppua kaikille; "jokainen päivä on lahja"

Tässä muutamat kuvat jotka otettii Mika Polarin kanssa!Loput tulee näkyviin keväällä!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.