My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

Sunday

My lifePosted by Kelly Wed, May 17, 2017 16:54:14

Moikka ihanat! Olen tällä hetkellä lomalla ja tulin Italiaan josta olen aina unelmoinut, toiveeni oli että joku päivä lentäisin tänne ja nyt se toteutui.


Heräsin aamulla niin väsyneenä ja kipeän oloisena.. Se varmasti johtui siitä kun olin ollut edellisenä päivänä viettämässä kaverin synttäreitä.. Vietin päivää myös perheeni kanssa (veli ja sisko) joille olin luvannut kokata jotain yhteistä perhe ateriaa ennen matkaani, ja niin teinkin.


Ilta sujui hyvin, siitä olikin aikaa kun näin veljeäni ja siskoani. Kuuntelimme pikkuveljen tulevan, nyt sunnuntaina ilmestyvän Ep:n biisejä. Olen niin ylpeä hänestä, hän kirjoittaa biisejä itse ja hän on todella lahjakas. Huomaan kuinka tärkeää musiikki on hänelle. Tiedän että hänestä tulee jotain suurta joku päivä! (Toki menestyminen myös vaatii kovasti töitä ja onnea!)


Illan vanhetessa menin Circukseen keikalle kun Suomeen tuli Jamaikalainen superstara Spice, mutta siellä päätin olla juomatta koska mulla oli seuraavana aamuna lento. Aamulla heräsin ja tunsin että olin tulossa sairaaksi, en nukkunut tarpeeks ja enkä ollut juonut tarpeeksi nestettä. Juon todella paljon ja eilen en tainnut juoda kauheesti ..ei hyvä juttu.


Olin pakannut melkein kaikki paitsi nesteet.. vihaan pakkaamista ! Vihaako joku muukin..? Toki pitäähän olla iloinen että pääsee matkustamaan johonkin lämpimään kun Suomen säätilat ovat olleet aika heikot.. mut tavaroiden valikoiminen ja pakkaaminen on jotenkin työlästä ja jättääkin sen pakkaaminen usein viime tippaan 😂😂 Olenko ainoa? 🤔😂


Söin aamiaista nopeesti ja laittauduin lähtöä lentokentälle varten kuntoon. Lentokentällä olin myöhästyä koneesta kun olin väärällä puolella terminaalia ja oli kauheesti ihmisiä, ja saavuin kentälle vain tunti aikasemmin ennen lentoa ..ei hyvä! Mutta pääsin hyvin koneeseen ja kohti Müncheniä. Münchenin lentokentällä oloni alkoi heikentyä ja jouduin hetkeksi nojaamaan seinää vasten kun oli niin huono olo..tunsin että taju lähtee ja pimenee. En tiedä mistä se johtui ..vai johtuiko se vaan siitä etten ollut nukkunut tarpeeks kun oli mennyt myöhään kuitenkin se edellisilta, ja sitten aamulla olin joutunut kiirehtiä kentällä jotta en missasi konetta?


Päätin että nyt on pakko saada ruokaa ja äkkiä muuten olen jossain ambulanssissa.. Siellä lentokentällä oli paljon ravintoloita ja löysin aivan upean mestan, mutta harmi kyllä en muista paikan nimeä. Halusin syödä jotain kevyttä ja tilasin sieltä katkarapua ja kasviksia nuudeleilla. Söin sitä siin ja join pullon vettä josta luulin et olo paranisi, mutta niin vaan ei käynyt. Sieltä mulla oli vielä jatkolento Italiaan ja päätin et nyt on pakko hakea jotain mikä voisi parantaa oloani. Ostin Aspirin-tabletin mikä liuotetaan veteen ja join sen. Meni hetki ja tuntui jo paremmalta mut siten olo paheni taas.


Nyt istun koneessa ja menossa Italiaan ja minulla on kuumeinen ja todella vilustunut olo vaikka mulla on ihan semi-lämpimät vaatteetkin päällä. Toivottavasti oloni paranee tästä vielä, nyt se vaan on päällimmäisenä tässä kirjoittaessa kun en tunne voivani hyvin.


KIVA KUN JAKSOIT LUKEA 🙌🏾 Aion kirjoitella matkan aikana blogiani, ja voitte myös seurata touhujani snäpistä ja Instasta. Ihanaa sunnuntaita

-K- x

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.