My name is Kelly

My name is Kelly

My name is Kelly.

Welcome to my life.

Stop.

My lifePosted by Kelly Fri, May 26, 2017 15:06:45

Miss Marttyyri?

Misseys. Se asia on tuotannut mun elämälle hyvää ja huonoa. Olen saanut tavata lukuisia ihmisiä, ja moni työmahdollisuus on tullut sitä kautta. Missi vuotena,ylpeästi edustin mun kotikaupunkia, Helsinkiä ja uskon että tein sen tyylillä.

Misseys ei tarkoita mulle VIPpiin pääsy, julkinen herutus tai mitään muuta mitä Cheyenne Järvinen edustaa. Olen aina yrittänyt edustaa itseni sillä tavalla että minun perheellä ei olisi ikinä mitään syytä häpeä mua. Mietin joka ikisen työtarjouksen jonka otan tarkasti, ja käyttäydyn sellaisella tavalla että minun äiti olisi aina ylpeä minusta.

Harvoin puhun julkisesti tällaisista asioista mutta en vaan pysty olemaan hiljaisena ja katsoa sivusta kun ihminen jatkuvasti leikkii uhria muiden kustannuksella.

Olen seurannut Cheyenne sekoillut Sosiaalisessa mediassa nyt pitkään ja tietysti ihmetellyt niitä mutta asia ei ole kuulunut minulle. Mutta siinä vaiheessa kun mun nimi liitetään julkiseen marttyyri tilitykseen, päätin et on aika sanoa STOP.

Tuntua että joka ikisen kohun jonka se tyttö tuo esille (ja kyllä sanon tyttö koska aikuinen nainen ei käyttäydy tolla tavalla) hän on ollut uhri. Toki ihmiset ovat julmia ja kiusaamista jne tapahtuu mutta jossain vaiheessa on pakko alkaa kellot soimaan jos olet JATKUVASTI se “uhri” ja miettiä että kuka oikeasti on se manipuloiva osapuoli.

Vuosien päästä kun mietit mitä sinulle on jäänyt käteen kaikesta. Huomaat, että olet polttanut siltasi takanasi. Oliko kaikki sen arvoista? Kaiken minkä olisit voinut tehdä tyylillä ja hyvin. Saada toimivia ihmissuhteita ja loistavia työkuvioita. Valitsit toisin. Toivon että jatkossa toimisit järkevämmin.

Peace & love.

-KK-  • Comments(36)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Huhhuh Thu, August 17, 2017 18:50:34

Tosiaan nolo.

Posted by Noloa Mon, May 29, 2017 11:52:52

Apua miten nolo kirjoitus ja itse vielä kommentoit kommenttiosioon muka muuna ihmisenä itseäsi kehuen 😂 Bitch please...Sitä en ymmärrä miksi sinä kirjoitat missemisseihin liittyvistä asioista tai otit cc kommentit itseesi, kun et edes missi ole koskaan ollutkaan. Etkai luule, että Miss Helsinki on oikeasti missi? No todistit itsestäsi aika paljon tällä tekstillä! Sinuakin on varmasti kiusattu etnisen taustasi vuoksi ja nyt itse osallistut kiusaamiseen,häpeä!

Posted by Einomies Mon, May 29, 2017 04:54:48

Nyt tais mennä vähän tuulettimeen.

Posted by Tytön äiti Sun, May 28, 2017 13:49:50

Cheynne vaikuttaa tämän kohun myötä vähän hömelöltä, mutta hyväntahtoiselta tytöltä. On todella ikävää, miten hänen kimppuunsa on hyökätty sen perusteella, mitä hän EI edes ole sanonut. Misseydellä ei enää tänä päivänä näytä olevan mitään arvoa.

Posted by Mie vaan Sun, May 28, 2017 13:26:43

Kaikkien nuorten tyttöjen idolit, tällästä vihapuhetta! Kyllä meni missi-instituutioilta maine! Ja se Jannakin sielä huutelemassa. Eikö teille anneta minkäänlaista tapakoulutusta kun pääsette julkisuuteen vaikuttamaan niin monen elämään. Toisaalta toivottavasti tämä nyt sitte lopettaa tämän vihapuheen. Kaikilla peiliin katsomisen paikka. Minkälainen se Martinan missikisaki on, jos sielä annetaan ymmärtää, että kruunu otetaan pois jos hyväksyy fyysistä väkivaltaa. Niin henkinen on sitten ilmeisesti fine! Hävetkää. Tuolla ulkona on nuoria, jotka tekee itsemurhia tällasten kiusaajien takia. Toivottavasti se CC on vahva, koska hän todellakin on UHRI! Ja kerta tämä vihabloggari Kellykin sen tietää, niin miten kehtaa jatkaa.

Posted by Sanni Sat, May 27, 2017 17:13:10

Teet itestäs todella naurettavan tällä tekstillä. Ei muuta.

Posted by tiia Sat, May 27, 2017 17:06:23

Eiks tää ollu sitä marttyyritilitystä jos jokin. Chayenne ei kohdistanut mitään tilitystä kehenkään henkilöön vaan kertoi järkevän perustellun mielipiteen. Mitä teet sinä?? Julkisen lynkkauksen kohdistettuna täysin yhteen henkilöön. Säälittävää, naurettavaa ja kuvottavaa toimintaa.

Posted by HALOO Sat, May 27, 2017 16:53:07

Oksettaa edes ajatella, että pienet tytöt katsovat ylös TYTTÖJÄ (kyllä TYTTÖJÄ, koska aikuiset naiset eivät käyttäydy tällä tavalla), jotka tilaisuuden tullen alkavat alistaa ja kiusata muita. CCllä ei välttämättä ole parhain tausta eikä hän ole tehnyt parhaimpia päätöksiä, mutta hänen puheensa EVS-ohjelmassa näytti kasvua henkisesti. Aikuinen nainen EI provosoidu turhista asioista, hyväksyy muiden mielipiteet ja jos ei ole samaa mieltä ARGUMENTOI asiasta. Surullista lukemista tämä teksti, koita kasvaa.

Posted by Kyynel Sat, May 27, 2017 16:28:26

Ne ottaa asian henkilökohtaisesti, joita tämä Järvinen puheillaan tarkoitti, ja jotka käyttävät miss -titteliä VIPn ja julkisuuden takia. Kukaan, joka tietää ettei tämä koske itseään, ei olisi kommentoinut tätä. Misseiksi ei ole suomessa hakenut pitkään aikaan ketään ei-julkisuudenhaluinen fiksu nuori nainen. Viimeaikoina misseydestä on tullut tie turhajulkkis -kategoriaan. Etenkin miss helsinki kilpailusta. Ei suomesta voikaan tulla Miss universumeja kun suomen Missit eivät halua world peacea vaan enemmän seiska lööppejä. Vähän on petrattavaa missiorganisaatiolla, että saavat fiksuja ja kauniita tyttöjä kisaan.

Posted by - Sat, May 27, 2017 12:13:26

Taisi osua ja upota ja mennä tunteisiin cc:n kommentti misseydestä. Misseyden arvostus on kadonnut nimenomaan teidän "missejen" huonon käytöksen takia. Oikea missi vastustaa kiusaamista, ei ole kiusaaja. Väität haluavasi edustaa itseäsi ja kaupunkiasi. Osoitit olevasi vain surkea kiusaaja. Kannattanee osallistua Cheyennen itsetuntokoulutukseen mikäli oma itsetunto on noin surullisen alhaalla, että täytyy alkaa kiusaamaan ihmistä porukalla. Säälittävää, ja osoittaa vain teidän "missien" todellisen luonteen, joka nähtävästi on vastakohta siitä, mitä väitätte edustavanne. Mielelläni kuulisin, mitä "missit" omasta mielestään ovat saavuttaneet vip-kutsujen ja juontokeikkojen lisäksi?

Posted by TekopyhyysHaisee Sat, May 27, 2017 11:32:49

Todella oksettavalla tavalla yrität kääntää tämän TEIDÄN kiusaamisen kiusatun syyksi ja että hän jotenkin tämän ansaitsisi. Eli siis jos jotain kiusataan tarpeeksi paljon, niin kannattaisi miettiä onko itsessä vikaa ts. onko kiusaaminen jollain tavalla ansaittua. Sitähän tällä seuraavalla lauseellasi selkeästi tarkoitit: " --- mutta jossain vaiheessa on pakko alkaa kellot soimaan jos olet JATKUVASTI se “uhri" ---" Janna Hurmerintaa lainatakseni: HYI VITTU.

Posted by Suvi Sat, May 27, 2017 11:24:09

En ois uskonu et säkin oot pohjimmiltas tommonen kiusaaja.

Posted by Riina Sat, May 27, 2017 11:13:19

Olet oikeasti tosi vastenmielinen. Olet pahinta ihmiskastia, kun luulet voivasi nostaa itsesi jalustalle (en ymmärrä millä perusteella luulet voivasi tehdä niin) ja kiusata muita. Toivottavasti katsot itseäsi peiliin, ja tiedostat, että normaalila terveellä itsetunnolla varustettu ihminen ei koe tarpeelliseksi tällaisia blogitekstejä. Kasva aikuiseksi, tyttö!

Posted by Missä on koulutetut missit? Sat, May 27, 2017 09:19:30

Tämä ei ole millään muotoa parempaa kuin CC:n käytös. Olette yhtä lapsellisia molemmat. Te missit olette usein kouluttamatonta pohjasakkaa jotka yrittävät leijua missin tittelillä seurapiireihin ja ansaita elantonsa kun mihinkään oikeaan ei riitä rahkeet. Nyt olette nuoria, mutta kun yli 40v koittaa harva pystyy elättämään itsensä enää instagramiin julkaistavilla kuvilla. Kyllähän sitä voi laskea sen varaan, että on rikas mies... Mutta todistettavasti ne rikkaat miehet kaipaavat rinnalleen älykkäitä ja koulutettuja naisia ei niitä jotka siipeilevät vieressä. Hankkikaa itsellenne vielä nuorina hyvät ammatit, keskittykää oikeaan elämään ja tulkaa ulos kuplastanne.

Posted by Hohhoi Sat, May 27, 2017 07:36:47

Olette oikeasti oksettavia Käytöksineen, siepit, jannat, ym. Hyi. Älkää ikinä menkö kiusaamista vastaavaan kamppiksiin, ette seiso sanojenne takana silloin.

Posted by Sivustaseuraaja Sat, May 27, 2017 03:34:07

Jos tarkemmin miettii niin kyllä kaikki suurimmat varttuneet julkkikset on alottaneet menestystarinansa mokailemalla. Osanneet kääntää asiat itelleen edulliseksi. Miettii nyt vaikka Martinaa, tai vaikkapa Juttaa. Kuinka Juttaki menetti joskus kaiken, nolon ternimaitobisneksen jälkeen. Kuinka Kata Kärkkäinen kohahdutti Playboissa, pidettiin hänen aikanaan ihan nolona julkkiksena. Sittemmin arvostettu taiteilija. Sama Marttiinalla, salarakas, rattijuoppo ja seiskan vakkari "tilittäjä". Nykyään nää kaikki kolme on aikas varteenotettavia ja menestyneitä omissa jutuissaan. Jopa arvostettuja. Että ei se Cheyenne oo mittään elämäänsä menettäny. Nuori likka, ja kaikilla on mahdollisuus muuttua ja saada arvostus. Se vaan voi viedä hetken aikaa. Nyt hän on ainakin oikealla tiellä.

Posted by Norppa Sat, May 27, 2017 00:10:21

Toi CC vai mikä onkaan, on kyllä naurettava ja tekopyhä. Itsehän on julkkis, koska öö.... :D Niin. Ei pärjänny "missikisoissa" niin alko piirittää "julkkismiehiä" ja jako kaikki panotarinat (keksitytkin) Seiskalle yms. Säälittävää. Nuori nainen ja maine pilalla. Nyt tuota katkeraa tilitystä kun ei ole "suosittujen tyttöjen" jengissä. Nyyh! :D

Posted by Surullista Fri, May 26, 2017 23:50:35

Ihan yhtä surullista on lukea seiskaa, kuin että on siinä! Mulle tuli esille nämä kaikki kun ihailen meän Lapista kotoisin olevaa kaunista Sara Sieppiä. En siis lue seiskaa, enkä seuraa ketään kuka niitä artikkeleja somessa jakaa. Mutta katoin kyllä EVS:n ja CC oli ihan asiallinen minusta, ei puhunut kenestäkään nimeltä vaan ihan yleisesti misseydestä puhu ja oli minusta hyvällä asialla ja sano myös että ei ole keskenmenosta ilmottanu Seiskalle vaan häneltä oli kysytty asioista. Varmaan vielä aika naivi nuorehko nainen, joka puhu sivu suunsa. Mutta siis tosissaan näin Siepin päivityksen ja piti kyllä tosissaan hierasta silmiä, että oliko se juuri Saran päivitys. Ja sitte sielä muut "missit" naurunaamoineen komppaamassa. Tuotako se on se missimaailma. Kuvottavaa kiusaamista. Ja sitten tämäkin täällä laulukuorossa. Jotenki oon todella surullinen tästä. Kaikki näyttää ulospäin ihan eriltä mitä se ilmeisesti siellä kruunujen kalskeessa on.

Posted by Heija Fri, May 26, 2017 23:12:55

Viimeksi tällä viikolla meni aamukahvi väärään kurkkuun kun näki lööpit, että C on saanut keskenmenon! :D Siis come on, kuka hitto ilmoittaa tommosesta heti Seiskalle??? Ei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.....

Posted by !!!! Fri, May 26, 2017 22:37:41

Olisi kyllä kaikilta voinut jättää kirjoittamatta nämä statukset/blogit kyseisestä aiheesta mutta olen kyllä sitä mieltä että Kelly puhuu asiaa, oli sujuva englannin/suomen kielen taito tai ei! En ole molempien mikään suuri fani kuitenkin sen verran voin sanoa että Cheyenne on itselleen negatiivista julkisuutta kyllä kaivaamalla kaivanut.

Posted by . Fri, May 26, 2017 22:30:34

Olis Kelly kannattanu olla vaan ihan hiljaa :D nyt kun Sarakin on pyytänyt anteeksi, niin lopputulos on se et oot tehny itestäs julkisesti naurunalasen. Ei uskois et oot kohta 30, käytös on ku jollain 13-vuotiaalla.

Posted by Jep jep! Fri, May 26, 2017 22:11:04

Ei voi näimmä editoida mutta vika lause on "Fall seven times, stand up eight"

Posted by Jep jep! Fri, May 26, 2017 22:08:24

Ai teillä on tämmönen "Mean girls" -missit kampituskerho! Toinen yrittää päästä jaloilleen (kaikki mokaa joskus) ja *fuum* vedetäämpäs porukalla matto jalkojen alta, koska me voidaan, koska meillä on vaikutusvaltaa. Muistakaa, että olette nuoria ja tuutte kaikki mokaamaan juttuja tulevaisuudessa. Karma is the biggest bitch siinä vaiheessa. Kuka sinä olet sanomaan STOP(?). Sinähän tämän aloitit. CC ei sinusta EVS:ssä nimeltä puhunu mutta oli pokkaa mennä hirnumaan häntä koskevaan _julkiseen_ lynkkaukseen. CC:lle: "Fall seven times, stand up right"

Posted by ??? Fri, May 26, 2017 21:34:01

Hoeanne 😂Once a Hoe Always a Hoe!!! Girl bye😒

Posted by M Fri, May 26, 2017 21:02:36

toi kommentoija "V" on niin saletisti ite Kelly. yhtä vituiks menny kielioppi

Posted by Avatkaa silmät hyvät ihmiset Fri, May 26, 2017 20:50:56

Puhut niin asiaa! Ei toi ole kiusaamista vaan asian kommentointia. Ihan niin kun Cheyennen kirjotus ei ollut haukkumista.

Posted by conard Fri, May 26, 2017 20:49:32

Cheyenne on käynyt Ressun lukion, hänen tekstinsä on huomattavasti paremmin kirjoitettu kuin vaikka Siepin,

Posted by Marie Fri, May 26, 2017 20:34:09

Yök mitä kiusaajia te ootte! Niin tekopyhiä jokaikinen ja miten edes kehtaat kirjottaa tällästä? Teidän perheessä äiti on sitten ylpeä julkisesta kiusaamisesta? Laski pisteet pohjalukemiin.

Posted by Reetu Fri, May 26, 2017 20:02:35

Se on aika tekopyhää mainostat olevasi kiusaamisen vastaisena henkilönä mutta itse lähdet siihen mukaan! Se että joku lähtee johonkin mukaan niin älä sää lähde! Musta tää kirjoitus on täysin turha siinä mielessä! Puolusta sitä heikompaa älä kiusaa! Oot hieno ihminen mutta älä sää siihen lähde mukaan! Ei sun tarvi tehdä sitä mitä muut sun "missi" kaverit tekee! Karma is a bitch! Tykkään seurailla sua muuten mutta jätä tollaset hommat omaan arvoon

Posted by Anonyymi Fri, May 26, 2017 19:42:55

Kannattaa Kelly opetella eka englannin kielen taito ku mennä kommentoimaan Siepin tilapäivitykseen. Kirjota suomea, kun et näköjään sitä englantia osaa, nolaat vaan itses.

Posted by jenny Fri, May 26, 2017 19:15:17

kuuluisa hyi vittu -kommentti ja tää blogipostaus kyllä kiteyttää teiät ihmisinä. mä viel joskus oikeesti luulin et sieppi, kulju, kalonji ois fiksuu ja mukavaa porukkaa. hyvät psykoosit ollu itellä..

Posted by Pettynyt Fri, May 26, 2017 19:12:38

Teit itestäs vaa entistä naurettavamman tällä postauksella. Koko missijengi nolas ittensä ja rispektit tippu kyllä miinuksen puolelle roimasti, ihan kaikkia teitä kohtaan jotka vaivautu ees naureskelee Siepin päivityksessä. Aivan helvetin loistavia esikuvia ja millä tavalla koette olevanne jotenkin Cheyennen yläpuolella? Mitä niin paljon siistimpää kukaan teistä on tehnyt, paratiisihotelli?

Posted by Annika Fri, May 26, 2017 19:08:21

Sun nimi mainittiin CCn blogissa ihan sen takia että kommentoit Saran FB-päivitykseen ihan itse ensin. Jos et halua olla osallisena tällaiseen niin älä itse sit myöskään kommentoi mitään Facebook-päivityksiä. Naurettavaa :D

Posted by english4life Fri, May 26, 2017 17:27:20

"She didn't not" niin Kelly mites toi sun enkku?

Posted by V Fri, May 26, 2017 17:23:44

Sun kommentti on nauretava,Cheyenne kuuluu niihin "teen Mitä vaan et pääsen lööpeihin" julkkis.Kuin säälittävä ihminen tarvi olla et lähtee viel julkisesti julistaa itees hänen tiimiin :D Kellyllä on sen verran tyyliä ja se näkyy hänen postauskesta,Cheyenne käyttää vaan tunnettuja nimiä hän blogiin et sais lisää näkyvyyttä,bitch please.

Posted by Henna Fri, May 26, 2017 17:16:33

ÖÖH :DD "Mutta siinä vaiheessa kun mun nimi liitetään julkiseen marttyyri tilitykseen, päätin et on aika sanoa STOP." Missäs on sellaseen liitetty? :D kai ymmärrät, ettei Miss Helsinki ole mikään tosissaan otettava missi? Eikä oo Miss Suometkaan olleet moneen vuoteen. Sun esiintyminen Paratiisihotellissa oli naurettava, tää postaus on naurettava ja ties mitkä kaikki muutkin sun tekemiset. Pisteet menee täysin CC:lle tän teidän paskamyrskyn ansiosta ;) #teamcc